От ОП Чистота почистиха нерегламентирано бунище, намиращо се в пресечка по пътя

...
От ОП Чистота почистиха нерегламентирано бунище, намиращо се в пресечка по пътя
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Почистиха огромното сметище в края на Пловдив

От Оперативна програма „ Чистота ” почистиха нерегламентирано бунище, намиращо се в пресечка по пътя на Рогошко шосе. Това се случи ден откакто публикувахме публикация във връзка замърсяването в покрайнините на Пловдив. Още през вчерашния ден TrafficNews.bg  потърси мнение от Оперативна програма „ Чистота ” – Пловдив. От там обявиха, че преди месец са ликвидирали нерeгламентирано бунище на същото място, като шефът на общинското дружество Димитър Георгиев даде безапелационен отговор, че то ще бъде  за следващ път отстранено. Така екипите от общинското предприятие веднага реагираха на сигнала и нерегламентираното бунище беше почистено.
Прочетете още
Припомняме, че засегнат четец на  TrafficNews  алармира за ужасната картина. Той изпрати фотоси и видео, с които да покаже голям брой отпадъци, които час по час се множаха, а по думите му мощна миризма се е носила из периметъра.

Отново призоваваме жителите да изхвърлят боклуци единствено на избраните за задачата места!

 

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща 





 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР